От няколко дена сутрин пали много трудно,едно 5 мин минават в опити да запали. Мислих,че е дебитомер и на диагностиката излезе,че вече отчита бавно.Смених го но днес пак ми направи същия номер. Забелязах,че свети индикатора за дюзите бензина пада на 0 незажисимо,че съм налял и когато пробвам няколко пъти да запали понамирисва а бензин. Когато успея да запаля вдига обороти след това се нормализира покачва се бензина и изгасва индикацията за дюзите. Има ли вероятност да са запушени(доста често стигам до резерва и карам известно време така) от примеси в бензина и как да почистя ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дюзи?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Ferno Покажи съобщениеОт няколко дена сутрин пали много трудно,едно 5 мин минават в опити да запали. Мислих,че е дебитомер и на диагностиката излезе,че вече отчита бавно.Смених го но днес пак ми направи същия номер. Забелязах,че свети индикатора за дюзите бензина пада на 0 незажисимо,че съм налял и когато пробвам няколко пъти да запали понамирисва а бензин. Когато успея да запаля вдига обороти след това се нормализира покачва се бензина и изгасва индикацията за дюзите. Има ли вероятност да са запушени(доста често стигам до резерва и карам известно време така) от примеси в бензина и как да почистя ?
ако може малко да ти ползвам и темичката да не тъпчем форума излишно няко ако може да каже и цена на нови дюзи и също така на втора ръка за 1.8 16 тс ще съм благодаренhttp://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
www.ico83.snimka.bg/[/url]
-
Тоя индикатор не е специално за дюзите. Светва когато според компютъра нещо не е наред, просто са избрали такъв символ. Ей тука може да почетеш и да се успокоиш, че не само твойта не е в ред http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=23974
Горивния филтър сменян ли е ?Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
Audi A4 1.9 TDI
Comment
-
Тази тема я прочетох цялата,но проблема не е същия...аз не губя мощност върви и набира като луда колата. Не губи обороти а напротив вдига ги за известно време. За горивния честно казано незнам,смених почти всички филтри които е нормално да се сменят като се купи колата.Alfa Romeo 145...+5
Comment
-
че ти така и така ще отскачаш купи си и дебитомер и бензинова помпа
няма начин да е ламбда сонда тя заработва на 350 градуса а на тебе ти е трудно да запалиш значи ламбдата ИЗОБЩО няма нищо общо със студения старт на мотора
дано не съм те обидил ПОЗДРАВИ146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим
Comment
-
Не не сиАз ходих преди известно време на диагностика и м казаха,че дебитомера и ламбдата са ми за смяна защото работят бавно вече,много стари били. Дебитомер си купих и остана ламбда и вариатор,но незнам това непалене от къдее
Мерси за помощта!Alfa Romeo 145...+5
Comment
-
Аз пък си мисля, че не са дюзи, просто като е горещо нещо им става на тия коли, предполагам е от бензиновите изпарения, заминалата кутия с активен въглен, запушената вентилация на резервоара, извънземните и илюминатитеAlfa Romeo 145 1.4 16V TS
Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
Audi A4 1.9 TDI
Comment
-
Първоначално публикувано от Ferno Покажи съобщениеНе става с гас въобще не възприема. Налях повечко бензин отколкото слагам и от 2 дена не ми го е правила номера.Предполагам,че са дюзи. LeoVinchi трябва да кажеш кой с като идвам на срещиAlfa Romeo 75 24V
Comment
Comment